Martin Mac Aura

Martin Mac Aura

Martin Mac Aura er washlighten som lysdesignere over hele verden har valgt fordi den er meget anvendelig, både som beam og som wash av ypperste klasse. Resultatet av Martins design er en lyskaster med multicolor beam, med bakbelyste LEDer.

Mer om Mac Aura

Pakke med 6 stk Aura Wash, komplett med tilførselskabel og 5m dmx-kabel, opphengsclamp og sikkerhetswire.

Tilbudspris: kr 144.144 ex mva.


Martin Quantum Profile

Martin Quantum Profile

Denne arbeidshesten representerer det siste innen LED-teknologi som i kombinasjon med Martin`s optiske konstruksjon gir en jevn beam og et høyt lysutbytte. Eventuelle bekymringer om pæreforbruk, endringer i fargetemperaturer, grønnskjær, feiljustert pære og synkende output er eliminert. MartinsLED-teknologi garanterer at det siste showet på turen ser like bra som den første.
MAC Quantum Profil veier kun 22 kg, kompakt størrelse og presise bevegelser vil imponere publikum, designere og teknikere. MAC Quantum Profile er «good value for money» og gir en rask avkastning på din investering!

Quantum Profile er forventet leveringsklar i september 2014.

Mer om Quantum Profile

Pakke med 4 stk Quantum Profile, med tilførselskabel og 5m DMX-kabel, opphengsclamp og sikkerhetswire. (=Klar til bruk):

Tilbudspris: kr 161.161 ex mva


Martin Quantum Wash

Martin Quantum Wash

MAC Quantum Wash er en markedsledende bevegelig LED lampe med et unikt fargepalettsystem som imøtekommer de mest krevende bruksområder. 750 watt RGBW LED effekt gir et lysutbytte på  hele 15700 lumens. Martin`s optiske system med 1:5 zoom og ekstremt hurtig pan/tilt gir maksimal og overlegen ytelse. MAC Quantum har videreført «Aura Eye Candy» prinsippet med bakbelysning av linsen. Mac Quantum Wash veier kun 22 kg!

Mer om Quantum Wash

Pakke med 4 stk Quantum, med tilførselskabel og 5m DMX-kabel, opphengsclamp og sikkerhetswire. (=Klar til bruk):

Tilbudspris: kr 174.174 ex mva


Alle priser forstås ex mva, inkl miljøavgift og uten frakt.
Prisene gjelder til og med 30. juni 2014


Martin Viper Wash DX

Martin Viper Wash DX

MAC Viper Wash DX er en bevegelig full-range wash lampe med et unikt internt «barndoor» system (kniver) som gjør det mulig for designere å styre lysprojeksjon med stor presisjon på dekorasjoner, tekstiler og andre scenografi-elementer.

Det interne framing systemet gjør DX til en meget kapabel, automatisert erstatning for en vanlig dagslys Fresnel.
MAC Viper Wash DX har enestående lyskvalitet med ubegrensede fargevalg og opprettholder nær full effektivitet gjennom hele sitt  zoomområde. Lyskasteren har den samme kompakte formen, hastigheten og lyskvaliteten som MAC Viper profil er kjent for, og bruker den samme 1000-watts lyskilden.

Mer om Viper Wash DX

Pakke med 4 stk Viper Wash DX, med tilførselskabel og 5m DMX-kabel, opphengsclamp og sikkerhetswire. (=Klar til bruk):

Tilbudspris: kr 222.222 ex mva


Martin Viper Performance

Martin Viper Performance

MAC Viper bevegelig profil med høyt lysutbytte, eksepsjonelle funksjoner, overlegen lyskvalitet og et svært effektivt optisk system. Den utkonkurrerer alle markedsledende 1200-watts profiler og er et godt alternativ til 1500-watts segmentet. Viper Performance er rask på pan/tilt og har et mer kompakt design enn sine konkurrenter. Med sin 1000-watts HID kilde, bruker Viper mindre strøm, noe som gjør den over 50% mer effektiv enn sine 1200-watts rivaler.

Mac Viper Performance har shuttere/kniver for effektiv teaterbruk.

Mer om Viper Performance

Pakke med 4 stk Viper Performance, med tilførselskabel og 5m DMX-kabel, opphengsclamp og sikkerhetswire (=Klar til bruk)

Tilbudspris: kr 269.269 ex mva


Jem Ready 365

Jem Ready 365

Jem Ready 365 er en revolusjonerende C02 hazer som produserer fremragende fin-partikkel atmosfæriske effekter for større arenaer. Ved hjelp av en avansert vannbasert væske som gir en sammenlignbar ytelse til olje, produserer denne maskinen ultimat gjennomsiktig dis.

I tilbudsperioden leveres maskinen med 1 kanne olje. Med tilførselkabel, slange, regulator og 5m DMX-kabel.

Mer om Jem Ready 365

Tilbudspris: kr 21.212 ex mva