Torgeir Kaarvann Dahl

Torgeir Kaarvann Dahl

Vi styrker vår salgsavdeling og har gleden av å fortelle at Torgeir Kaarvann Dahl fra nå har ansvaret for våre videoprodukter. Torgeir er klar til å svare på spørsmål om varene, til en prat om mulige løsninger og til å skrive ordre! Kontakt ham gjerne på mail eller telefon 900 71 168


Stagelab styrker produktutvalget

Stagelab styrker produktutvalget

Stagelab overtar distribusjonen av en rekke videoprodukter, og er stolte over å kunne representere:

  • Epson
  • Barco
  • Blacktrax
  • Theatrixx
  • Screen Innovations
  • Disguise
  • IDK
  • Roe
  • Infiled

Se også våre produktsider


ADB Klemantis

ADB Klemantis

ADB har lansert etterkommeren til ALC4; Klemantis
Horisontlyskasteren fra firmaet som i mange år har vært ansett for å ha den beste!

Klemantis er selvfølgelig LED-basert, har 6 farger og leveres i 2 forskjellige lengder.

Klikk her for mer info.


ADB Imago Wing

ADB har redesignet Imago og har lansert wingen som kan brukes sammen med den. Med wing'en får du flere fadere og knapper.

Klikk her for mer info.


ADB Imago Wing

Nexo Geo M6

Nexo Geo M6

M6 er det lille, modulære systemet.

Mer om M6


Nexo STM M28

Mer info om M28


Første STM system levert til Frontlite!

Første STM system levert til Frontlite!

Stagelab (tidligere Bright) gratulerer Frontlite med Norges første Nexo STM system. Frontlite valgte et system bestående av 24 stk M46, 32 stk B112 og 24 S118 med tilhørende Nuar amprack modifisert til Frontlite sin standard. Nexo STM ble for første gang benyttet under Idolfinalen i Oslo Spektrum. Frontlite benyttet dette sammen med Nexo Geo T. Leveransen til Idol bestod i sin helhet av 24+24 STM som front-hang, 16+16 Geo-T som sidehang og 11+11 Geo-T som rear-hang. I tillegg 17 CD-18 sub'er og 8 PS15R2 som frontfill. Mer om Nexo på Idol

Vi gratulerer Fronltite med nytt verktøy!


Stagelab distribuerer Epson

Stagelab distribuerer Epson

Stagelab/Intersonic er ny distributør av Epson Professional Display.

Stagelab AS har, sammen med søsterselskapene Intersonic AB (Sverige) og Intersonic OY (Finland) blitt utnevnt til distributør av Epson, den ledende produsensten i Pro AV og installasjonsmarkedet for projektorer over 6000 lumen.

Avtalen gjelder for Epson Professional Display Segment, som inkluderer produkter som den prisvinnende EB-L1755U og EB-L12000Q, verdens første 12,000 lumen native 4K 3LCD laserprojektor.

«Epson er det åpenbare valget for vår portefølje av høgkvalitets videoprodukter. I tillegg til store bredde i utvalget, satser Epson sterkt på service og kontinuerlige investeringer i forskning og utvikling. Dette er med på å gjøre dem til vår ideelle partner i vår satsing for å møte den voksende etterspørsel etter videoprodukter i våre markeder», sier Peter Brodin, daglig leder i Intersonic AB.

“Vi er godt fornøyd med at vi kan gå i partnerskap med Stagelab/Intersonic gjennom flere av de nordiske land», sier Rasmus Nielsen – Nordic Sales Manager-Professional Display hos Epson Europe. «Epson vokser kraft innenfor entertainmentsektoren og Stagelag/Intersonic har den riktige ekspertise til å fortsette denne utviklingen».

 

Om Epson

Epson er en global teknologileder, dedikert til å knytte sammen mennesker, ting og informasjon med sine egne effektive, kompakte presisjonsteknologier. Med en produktlinje som strekker seg fra inkjet-printere og digitale printsystem til 3LCD projektorer, smartbriller, sensorsystemer og industrielle roboter, er firmaet fokusert på å driven inovasjonen videre og ikke bare møte kundenes forventninger, men å overgå dem.

Epson Group er en del av det Japan-baserte Seiko Epson Corporation. Gruppen består av mer enn 67.000 ansatte i 90 foretak rundt omkring i verden og er stolt at bidraget de gjør i de samfunn hvor de virker, og av den kontinuerlige prosessen med å redusere påvirkningen på miljøet.

Epson Europe B.V., i Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika. Med ca 1.700 ansatte omsatte Epson Europe for 1.577 millioner euro i regnskapsåret 2015.

www.epson.ie

www.epson.com

 

Om Stagelab og Intersonic

Stagelab og Intersonic er en del av salgsdelen av Bright Group OY, den ledende leverandarøen av teknisk utstyr til underholdnings- og eventbransjen i Norden.

Vi distribuerer høykvalitetsprodukter til installasjons- og utleie-foretak, og til andre distributører, forhandlere og krevende sluttbruker.

Vår nordiske produktportefølje dekker alle deler av dagens krevende marked – Video, Audio, Lys, scenemekanikk og tilbehør.

Stagelab har kontor i Oslo, Intersonic i Sverige og Finland.

 

www.stagelab.no

www.intersonic.fi

www.intersonic.se

 

 


Nexo Geo M10

Nexo Geo M10

Storebroren til M6:

Just 531mm wide and 21Kg in weight, NEXO’s extraordinary GEO M10 combines a number of patented technologies with advanced DSP control and integral, ‘no loose parts’ rigging to create a compact, powerful, wide-bandwidth module that’s quick and easy to deploy in flown arrays or groundstacks.

Mer om M10 her


Nexo Geo M6

Mer info om M6


Stagelab innviterer til Barco On Tour på Operaen

Som stolt distributør av Barco-produkter i Norge inviterer Stagelab sine kunder og samarbeidspartnere til Barco sin trailer som parkerer ved Den Norske Opera i Oslo 9 Mai.

Her vil Barco blant annet presentere den nye G60 serien, F80 12K og den kraftigste 4K laser-projektoren under 100kg UDX-4K40. Eric Holmberg er med i egenskap av Eventmaster Trainer og svarer mer enn gjerne på stort og smått rundt Barco sin image processing.

Traileren er åpen fra 11 til 16 og vi byr selvfølgelig på kaffe! For deg som er nysgjerrig på Operaens tekniske løsninger vil det også være mulighet for omvisning.

Link til forhåndsregistrering og litt mer info om Barco on Tour her: https://bit.ly/2Vn7ej3


Kroa i Bø

Kroa i Bø

Vi gratulerer Kroa i Bø med ny Nexo PA og monitorsystem.

Kroa i Bø valgte å installere ny Nexo PA og monitorsystem Januar 2014
PA systemet består av Nexo S12 med RS18 Sub kasser.

 PA L&R hver side:
5xS1210
1xS1230

SUB:
4xRS18 som linje sub under scene.

I tillegg er det montert 2stk. Nexo PS10R2 som delay høyttalere, og 2stk. PS10R2 som FrontFill høyttalere.

 Monitor pakke.
10stk. PS15R2, med 15¨+3¨, 3 fordelt på 8 kurser.

Forsterkerrack:
1x Nexo NX 4x1 for FrontFill og Delay
2x Nexo NX4x4 For PA
2x Nexo NX4x4 For 8 monitor kurser.

Vi takker for tilliten og ønsker lykke i fremtiden.


Nexo + Stagelab= Sant!

Nexo + Stagelab= Sant!

Stagelab AS er stolte av å meddele at vi fra januar er ny distributør av Nexo i Norge. Vi besluttet i 2012 å styrke vår lydsatsning, og øke sortimentet til å innbefatte mer enn DiGiCo.
Nexo er et anerkjent, høykvalitets høyttalermerke med god historikk internasjonalt og i Norge. Nexo har et produktsortiment som strekker seg fra den mindre PS-serien, Geo serien og ikke minst den nye STM serien!
For å ivareta Nexo sitt kvalitetsstempel, ansatte Stagelab AS høsten 2012 Asle I Skårslette som produktansvarlig.