Stagelab til Eliaden 2022
27.05.2022

Stagelab til Eliaden 2022

Pandemien satte en stopper for Stagelabs planlagte debut for to år siden, men nå er vi endelig på plass på Eliaden i Lillestrøm 31. mai til 2. juni.

Som underleverandører for elektroentrepenører leverer Stagelab store installasjoner med både lyd, lys, bilde og scenetekstiler. Vi støtter også i prosessen med mersalg og prosjektering inn mot byggherre.

- Vi har økt vårt fokus på forhandlersalg og det er derfor naturlig for oss å delta på Eliaden i år. Vår erfaring er at en stor del av AV-installasjonene i Norge blir gjort av de lokale elektrikerne og vi ønsker derfor å tilby gode produkter til riktig pris, sier daglig leder Per Sjømoen.

I tillegg til komplette installasjoner, gleder vi oss til å snakke om:
* One Systems utendørshøyttalere
* NETIO - smart strømstyring
* Frenetik Dantehøyttalere
* Nexo sin ID-serie
* J&C Joel scenetekstiler

Produktansvarlig for lyd hos Stagelab, Asle Skårslette, ser frem til en prat om aktuelle produkter og prosjekter.

- Det unike med høyttalerne fra One Systems er at de er bygget til utendørsbruk. De leveres med fem års garanti for bruk i kystklima, og har dermed blitt populært blant annet på cruisebåter. Frenetik leverer små installasjonshøyttalere med Dante, som er svært prisgunstige. Man kan dermed gjøre avanserte installasjoner til en billig penge, sier Skårslette.

For den som
vil legge i litt ekstra for å få fenomenalt bra lyd i møterom eller auditorium, er det NEXO man bør velge. Kjennetegnet for NEXO sin ID-serie er at høyttalerne er små og diskrete, men leverer til gjengjeld en enorm kraft i sin lydgjengivelse.

Daglig leder Per Sjømoen demonstrerer mer enn gjerne de smarte produktene fra NETIO.

- Med NETIO får du en profesjonell løsning for overvåkning av strømforbruk, samt mulighet til å kunne resette produkter via nett på en enkel og kostnadsbesparende måte, sier han.

Stagelab ser frem til å knytte nye kontakter slik at vi kan hjelpe enda flere elektroentrepenører med å levere gode installasjoner.

Sees på Eliaden! 

Kontakt oss om dette?

Se flere saker